class='date-header'Wednesday, 22 March 2017

انجام تست دمودکس


نمونه ای از انجام تست دمودکس


***

تا کنون حدود شصت و پنج گونه از انگل #دمودكس مایت شناخته شده است که دو گونه از این انگلها در پوست انسان زندگی می کنند که یکی به نام دمودکس #فولیکولرم که در زیر ریشه مو و دیگری دمودکس #برویس که در غدد چربی پوست انسان زندگی می کنند که هر دواغلب به نام مایت یا همان انگل عنکبوتی مو نامیده می شوند. اکنون شما با مطالعه مطالب و مقالات مندرج در پورتال شرکت آنجکس استرالیا از جزییات بیشتر و چگونگی درمان انگل های مو که در پوست سر، صورت و بدن زندگی می کنند مطلع خواهید شد.


انگل عنکبوتی دمودکس مایت که در فولیکول مو زندگی می کند در ریزش مو، کم پشت و نازک شدن مو، روزاسه، جوش، آكنه، خارش پوست، چين و چروك پوست، پیری زودرس پوست، خشک و خشن شدن پوست، جوش های سرسیاه، تغییر رنگ پوست صورت، کک و مک و بسياري از مشكلات پوست و مو نقش دارد.

Live Demodex Test


Live Demodex mite test at Ungex HQ
class='date-header'Monday, 13 March 2017

همایش دمودکس آنجکس تهران


اولین همایش ملی دمودكس مايت سولوشن

موضوع: معرفي محصولات آنجكس استراليا و نحوه تشخیص انگل دمودکس و تاثیر آن در عارضه های پوستی مانند: آکنه روزاسه، جوش، خارش, بلفاریت و ریزش مو

با توجه به اهمیت روزافزون رفع مشکلات پوست و مو در جامعه و تلاش مستمر متخصصان و صاحب نظران، این همایش در نظر دارد با دعوت از متولیان سلامت و بهداشت پوست و مو  و صاحبان مشاغل مرتبط، بستر مناسبی برای شناخت راهکارهای نوین و آغاز مشارکت و همکاری های فی مابین در سطح ملی فراهم آورد

از اینرو برای آشنایی بیشتر با انگل¬های پوست، آزمایش میکروسکوپی شناسایی دمودکس در این همایش انجام خواهد شد و جامع ترین راهکار حل مشکل مایت های دمودکس تشریح خواهد شد.

اهداف دیگر همایش
- آشنایی با 'مایت سولوشن' و پاسخ به سوالات مدعوین 
- اعطای نمایندگی فروش و ایجاد شبکه توزیع محصولات

سخنرانان همایش
- عضو انجمن لیزر ایران و عضو هیاٌت تحریریه سازمان نظام پزشکی ایران: جناب آقای دکتر مهدی شیدوش
- مدیر شرکت آنجکس استرالیا و مبتکر روش مایت سولوشن: جناب آقای محمد بهبهانی 
- مدیریت دفتر ایران: جناب آقای پیام طهرانی 

تاریخ: دوشنبه ٢٢ فروردین ١٣٩٦ - مصادف با ولادت امام علی -ع
زمان: ۹ صبح الی ۱۲ ظهر
مکان: مرکز همایش بین¬المللی دانشگاه شهید بهشتی - تالار خوارزمی

تماس جهت ثبت نام و اطلاعات بیشتر:
٠٩١٢٠٥٣٩٩٣٢
٠٢١٢٢٠٧٧٦٥١


class='date-header'Monday, 6 March 2017

A Presentation About Demodex Mites.


A Short Presentation About Demodex Mites.

Demodex mites are parasites that live in hair follicles. 


Studies show the Demodex hair mites to be associated with numerous types of skin complications, for example the mites have been identified as a leading contributor to hair loss, aging skin, rough skin, wide pores, red nose, pimples, acne, rosacea, freckles, spots, fine wrinkles, atopic dermatitis, itching, dermatosis, rash, discoloration on the face and other skin conditions.


While follicle mites may cause certain problems, it also is possible specific skin conditions become a breeding ground for Demodex mites. Besides, it's a major problem for dogs too known as Demodex canis. If you have high levels of hormones, you're going to have high levels of Demodex mite reproduction because these invertebrate insects obtain their steroids from the host.


Learn more: HERE
class='date-header'Sunday, 5 March 2017

Demodex Mites تیزر کوتاه معرفی دمودکس


تیزر کوتاه معرفی دمودکس

انسان می تواند میزبان مناسبی برای بسیاری از جانداران ریز میکروسکوپی باشد و یک نمونه از این مهمان های ناخوانده در پوست انسان، انگلی است به نام دمودکس؛ تقریبا هیچ انسان بزرگسالی وجود ندارد که روی پوستش انگل های دمودکس درحال زندگی نباشد اما زمانی که تراکم جمعیت این انگلها زیاد می شود، بسیاری از مشکلات پوست و مو نیز شدت می یابد.

امکان دیدن این انگل ها به صورت عادی وجود ندارد اما ندیدن آنها دلیلی بر نبودنشان نیست. این مایت‌ های میکروسکوپی، جاندارانی عنکبوتی با هشت پای کوچک اما بسیار شبیه به کرم هستند که در پوست هر انسان بالغ می‌توان آنها را یافت. این حشرات کل عمر خود را روی پوست انسان سپری می‌کنند، آنجا متولد می‌شوند،‌ زاد و ولد می‌کنند و پس از حدود یک الی سه ماه می‌میرند.

دو گونه‌ از این جانداران میکروسکوپی روی پوست بویژه در ناحیه سر و صورت انسان سکونت دارند: دمودکس فولیکولاروم و دمودکس برویس. این جانداران در دسته بند‌پایان قرار دارند که نزدیک‌ترین اقوام آنها در میان حشرات عنکبوت‌ها و کنه‌ ها هستند. مایت‌ های دمودکس هشت پای کوتاه و پرزدار در نزدیکی سرهایشان دارند و بدن آنها نیمه شفاف است.

این جانداران در مناطق مختلفی از پوست انسان سکونت دارند. دمودکس فولیکولاروم غالبا در میان حفره‌های فولیکول موی سر و صورت و دمودکس برویس درون غدد چربی پوست زندگی می‌کنند. دلیل وفور این جانداران در پوست سر و صورت انسان، وجود حفره‌ها و غدد چربی بیشتر نسبت به دیگر بخش‌های بدن است.

دانشمندان بیش از یک قرن گذشته انگل دمودکس را شناخته اند اما تا چند سال قبل چندان توجهی به آن ننمودند و لذا این انگل به عموم مردم معرفی نشده بود. محققین دریافته‌ اند که انسان‌ها از گذشته‌ های دور، یعنی از حدود ۲۰ هزار سال پیش میزبان این جانداران بوده‌اند اگر چه امروزه به دلیل افزایش جمعیت جوامع شهری و اماکن عمومی و بویژه مراکزی که در انتقال انگلها موثرند، مانند آرایشگاه ها و باشگاه های ورزشی و استخرها و ... شیوع بیشتری پیدا کرده است. 

شدت فراگیر بودن این جانداران در سال ۲۰۱۴ توسط مجامع دانشگاهی نیز بیشتر آشکار شد. دانشمندان دانشگاه های امریکا بویژه دانشگاه کارولینای شمالی در سال ۲۰۱۴ با انجام پژوهشی دریافتند که  "دی ان ای" دمودکس را می‌توان روی پوست هر فرد بالغی یافت. اگرچه می توان بوسیله میکروسکوپ از چربی پوست هر فرد نمونه هایی را برای آزمایش گرفت اما جمعیت دقیق این موجودات در پوست انسان بصورت دقیق قابل محاسبه نیست، لذا متناسب با سن، وضعیت پوست و مو و شرایط سیستم ایمنی بدن و یا بیماری های مرتبط و همچنین با توجه به شدت مشکلات پوست و موی هر انسان می توان به میزان شدت تراکم جمعیت این انگل ها در پوست هر فرد پی برد.

دانشمندان براین باورند که مایت‌های دمودکس در تاریکی شب به سطح پوست می آیند (چون از نور فراری هستند) و پس از جفتگیری مجدد به زیر پوست می روند و پس از ۱۲ ساعت در حفره‌های محل سکونت خود تخم‌گذاری کرده و به این شکل به جمعیت آنها به سرعت افزوده می‌شود. این جانداران تمامی مواد زائدی که در طول زندگی‌شان در بدنشان تولید می‌شود درون بدن نگه می‌دارند تا زمانی که بمیرند و همین امر می تواند باعث تشدید عفونتهای پوستی و تداوم مشکلاتی مانند آکنه، روزاسه، جوش و خارش، چین و چروک و پیر شدن پوست، بلفاریت، ریزش مو، نازک و کم پشت شدن مو و سایر ناراحتی های پوستی شود. درضمن این جانداران می‌توانند در تشدید دیگر مشکلاتی پوست و مو نیز موثر باشند. به عنوان مثال، مطالعات علمی و تجربی دانشمندان نشان می‌دهند جمعیت دمودکس‌ها در صورت افراد مبتلا به روزاسه بسیار بیشتر از صورت افرادی است که مشکل روزاسه ندارند.  

درحال حاضر دارو ها و محصولات مختلفی در جهان برای درمان بیماری های پوستی فوق الذکر ارائه می شود، اما هیچکدام نمی توانند مشکل دمودکس را بطور اساسی، بنیادین، پایدار و بدون عوارض جانبی برطرف نمایند؛ بلکه در برخی موارد حتی شرایط را بدتر یا موقت مشکل را پنهان می کنند و حتی ژن دمودکس ها را نسبت به ترکیبات داروها مقاوم تر می کنند؛ و اگر بخواهند با داروی شیمیایی موجود در بازار با آن مبارزه کنند قبل از اینکه بتوانند این انگل را از بین ببرند به پوست و مو صدمه می رسانند لذا این، یکی از دلایلی است که مشکل دمودکس را نادیده گرفته اند زیرا که تا قبل از معرفی محصولات آنجکس، راه حل جامع و پایدار دیگری برای آن سراغ نداشته اند.

خوشبختانه شرکت آنجکس از سال ۲۰۱۱ محصولات و متد ویژه "مایت سولوشن" که بر پایه ترکیبات گیاهی و طبیعی استوار است و فاقد هرگونه مواد شیمایی مضر می باشد را معرفی نمود تا انگل های دمودکس را بطور پایدار و بدون عوارض جانبی برطرف نمایند. و به همین دلیل مفتخر به اخذ جایزه بهترین اختراع و ابداع سال ۲۰۱۲ در جهان گردید.  



لطفا در کانال تلگرام شرکت عضو شوید و مطالب و فیلم های این کانال را ملاحظه فرمایید ... ... پاسخ بخش اعظمی از سوالات شما در کانال می باشد ... 

#دمودکس #مایت #آکنه #جوش #روزاسه #خارش #آنجکس
class='date-header'Saturday, 4 March 2017

Fox News - گزارش شبکه فاکس نیوز درباره دمودکس


گزارش شبکه فاکس نیوز (با زیر نویس فارسی) درباره دمودکس
موثر در مشکل #بلفاریت، التهاب طولانی پلک و مژه

علائم: خارش، سوزش، اشک ریزش، پوسته شدن پلک و مژه، خشکی و قرمزی لبه‌های پلک

راه حل: تریتمنت #دمودکس #آنجکس


لطفا در کانال تلگرام شرکت عضو شوید و مطالب و فیلم های این کانال را ملاحظه فرمایید ... ... پاسخ بخش اعظمی از سوالات شما در کانال می باشد ...